Adobe SystemsNieuws

 

 


Op de pagina Bockepraat vindt u de digitale nieuwsbrieven van onze wijk.


25 januari 2018
Nieuwsbrief januari 2018

1 januari 2018
Nieuwjaarsborrel 6 januari op het Luchtmansplein.
Samen met wat buurtbewoners willen we 6 januari vanaf 16.00 op het Luchtmansplein proosten op het nieuwe jaar. Het is een American Style party, iedereen neemt zijn eigen drank of een hapje mee. Lijkt u dit gezellig en wilt u erbij zijn? Reageer dan op dit bericht met hoeveel personen u komt. Iedereen heeft als het goed is ook een briefje in de bus ontvangen, u kunt zich ook via dit emailadres aanmelden.

2 november 2017
Samen duurzaamheid inkopen.
De afgelopen maanden is er bij 18 huizen in onze wijk een energiescan gedaan. Op basis van die  scans is een rapportage over onze wijk gemaakt. Die rapportage vind je hier .
Hieropvolgend kunnen we in onze huizen een aantal voorgestelde maatregelen uitvoeren. Het kan goedkoper zijn om dat samen te doen. Op basis van het rapport is het zinvol op drie aspecten gezamenlijk in te kopen:
1.    Zonnepanelen
2.    Dubbel glas
3.    Vloerisolatie
Als je mee wil doen met een gezamenlijk inkoop reageer naar de webmaster.

12 september 2017
Nieuwsbrief september 2017

4 juli 2017
Nieuwsbrief juli 2017

31 maart 2017
Nieuwsbrief maart 2017

2 februari 2017
Het talud achter het Jan Paetsplein gaat vorm krijgen.
Nadat er enige tijd geleden bomen zijn geplaatst is men nu bezig met het plaatsen van de diverse struikengroepen. Tevens zullen er de komende tijd ook bodembedekkers langs de beide waterkanten geplaatst worden alsmede boshyacinten langs de kant van het fietspad. Ook zullen er nog extra bomen geplaatst worden langs het talud van
de Dr. Lelylaan.